Vejledning om pleje af huden time efter time

For huden elegance er ikke de mest vitale præcis, hvad du giver, men hvad du gør. Mange tak til vores vejledning, vil du finde ud af, hvordan man af hud behandling i forskellige dele af dagen. Få din fejlfri teint hele fire og tyve timer. Indflydelse på top kvalitet af vores hud har derudover en specifik hr af dagen. Morgen kroppen fungerer på en anden måde i forhold til natten.

Blod omsætning er tidligt om morgenen træg, ved tolv middag virker på fuldstændig hastighed-derfor har vi i morgen, mit ansigt er opsvulmet så godt, som vi er nødt til at gøre massage for at få blodet flyder. Omkring frokost tid, er huden zčervenalá og også kunne afdække lille blodkar. Og dens indflydelse på det miljø, som vi kører. Måske er det forstyrrer dig, at efter en mid-formiddag snack til din hud glimter på panden, næsen samt hage. 

Stop rødmen af huden

Pulver nepudr. Det er ikke blot, at du har fedtet hud type. Effekten kan også få stress af en uhensigtsmæssig arbejds-indstilling og også for de overbelastede sind. Levering hudens hydrering hele dagen. Det er klart, at der fra arbejde i cool kontorer, stress og angst eller besværlige job vil bestemt ikke være vores hud “glade”. Men for at en funktion skal. Begynder din regelmæssige gåture i naturen – huden er mange tak til ilt og også bevægelsen af pink og også strålende, gunstige for hende er selv en sportslig aktivitet.

Stop rødmen af hudenHudens celler er desuden uden produkter versus aldring begynder at handling og en hurtigere bringe tilbage. Hvis du kan lære at tage sig af huden fra tidlig morgen til sen aften inning overensstemmelse med vores vejledning, vil du være et skridt bedre til et meget mere perfekt hud. Og også fortsætte med at være otte timer? Disse består af resten. Den mest typiske hud problemer i den tidlige morgen? Betændte ansigt, øjne, mørke rande under øjnene efter flere timers søvn. Bommert er til brug omkring øjnene fede produkter til huden for hårdt, kan derfor skabe den udvikling af vesikler samt væskeophobning.

Lige hvad jeg skal gøre? Hævelse bruge natten undgåelse. Forsømmer kartoffel bidrage foran tv samt alkohol. I øjeblikket arbejder blodcirkulationen i komplet sats. Huden bliver overophedet, kapillær spile, som manifesterer sig som ømhed. Begynder at skabe endnu mere talg og også huden har en greasier look.Hvad skal jeg gøre? Forbrug øko-venlige concealer eller et gult pulver. Disse farver maske rødmende og også flette hud skygge.

Hurtige løsninger

Det’ses en god idé at have det hele tiden med mig. Hud, kan du køre og mineraler lindrer inflammation af mangel på væske. Holder fugten i huden og styrker det. Må ikke være bange for det, at det smelter din kosmetik, på den anden side, er det kinky. Samt selvfølgelig, du i øjeblikket at holde forbruget af alkohol rutine. Hver dag er du nødt til at forbruge et minimum af 2 liter ren ikke-kulsyreholdigt vand. For det meste, efter at der i morgen og også i den meget tidlige eftermiddag. I eftermiddag har du faktisk havde nok lige og også din krop virkelig føler træthed.

Hurtige løsningerDet er, at sukker web-indhold i blodet, sænker du også kunne mærke, at der også trætte. Tja, det er din hud, der mister sin friske skygge og begynder også at en lille prověšovat. Præcis hvad du skal gøre? Også gennem make-up vklepejte fingre rigtigt ind i huden på en skrøbelig løsning, fugtgivende serum. Hertil kommer, at huden porer gå til det øjeblik, åbne tilstrækkelige, det er det øjeblik, at anvende elementer anti-aging. De har den mest effektive virkning. Du går hjem og din hud er uren og stresset. Efter en lang dag på huden ryddet op sebum og støv fra dagen. Nu de begynder fra denne blanding til at danne gratis radikaler, som kan forværre huden.

Præcis hvad du skal gøre? Efter vender hjem, i udstrakt grad pæn dit ansigt, hals og også décolleté. Huden begynder at trække vejret og regenerere. Jo hurtigere du fjerne fra ansigtet makeup, talg samt støv, meget mindre skader. Hvis du vil i biografen eller gå ud, odličte selv og så bagefter bruge creme samt kosmetik igen. Fordelen er, at du renovere og en brand-ny kosmetik, der vil helt sikkert være bedre. Efter makeup afskaffelse, finder anvendelse på huden nat fornybare creme.

Reparation og oprydning

Natten er den bedste tid for regenerering af huden. Celler kan roligt forny, men de kræver masser af fugt. I resten fra huden ret hurtigt fordamper vandet, specielt i vinterhalvåret, når luften i přetopených soveværelser tør. Hvad skal jeg gøre?

Reparation og oprydningGør den det meste af natten kapacitet af huden til at absorbere og også gøre brug af at den maksimale anti-aging komponenter i cremer, som uden forsvar af SPF faktorer. End måske har til hensigt at krybe under dynen, sluge den pille med omega-fedtsyrer. Huden for at hjælpe med oprydning. I aften, brug produkter med fedtsyrer og også retinol. Fremskynde peeling af døde celler. Det er ikke korrekt at solens stråling. I løbet af dagen huden på hoved skaber en maz plus du akkumulere støv fra omgivelserne, og indskud af styling-produkter. I søvn, når huden er svedig, hele dette mix vil helt sikkert forårsage irritation samt i de tidlige morgentimer kan du afdække i dit hår skæl. Præcis hvad du skal gøre? Vaske dit hår, umiddelbart før du går på vågeblus, samt skylle det helt med koldt vand. Må ikke gå dog i seng med en våd hoved. I løbet af natten, din hud vil producere sin helt egen pæn sikkerhed voks.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here