Hvad man hævdede, štitna, slimhinder: Ikke ignorišite disse symptomer

Stiger eller sænker sekretion af skjoldbruskkirtlen hormon påvirker hjerte funktion, stofskiftet, nervesystemet, og også i damer, samt reproduktive kapacitet. Fødevarer rige på jod kan reducere den trussel, mens spændingen er fremme. Stiger eller sænker sekretion af skjoldbruskkirtlen hormonelle agent indvirkning hjerte funktion, stofskiftet, nervesystemet, så vel som hos kvinder, og reproduktiv kapacitet. Fødevarer rige på jod, vil kunne mindske den trussel, mens spændingen er stigende.

Køre en blodprøve

Hormonelle agenter, som tildeler tiroida, štitasta kirtler administrere flere procedurer i kroppen, såsom kroppens temperatur, stofskifte -, hjerte-og også nervesystem. Disse hormonelle agenter også påvirke udseendet og også kvaliteten af huden samt hår. Alt dette i denne lille žlezdi smeštenoj på hoveddøren, i mellem hals samt kravebenet, tilbyder en stor funktion i funkcionisanju for vores krop, såvel som derfor burde være konsekvent har holdt øje med.

Køre en blodprøveTiroidna kirtler, at der er to vigtigste hormoner-triiodothyronine T3 og også thyroxin T4, og problemet sker, da de også er små eller store produktionsvirksomheder. I begge tilfælde vedrører en række problemer i kroppen. For til kroppens organer, hvis funktioner bekymret for den utilstrækkelige præstation af skjoldbruskkirtlen beskytte mod termiske skader bør tale til lekaru på tidsplan for at fastslå, tačna diagnose. Hvad žlezdom, at noget er galt, fysik, der kigger på blodet på grundlag af, som er etableret af niveauet af hormoner. For at finde ud af tegn. Hyperthyroidisme, eller ekstrem sekretion af thyroid hormoner er manifesteret gennem hjertebanken, uventede angreb og hjertebanken, regelmæssig afføring, hurtig og også let zamaranje, søvnforstyrrelser og også fedtforbrænding. Med forbedret lučenju hormonelle stoffer, er et tab af kropsvægt og preosetljivost varmt for hipotireozu, udskillelsen af hormonelle stoffer er defineret af for meget niveau af overvægt og også sløret zimogrožljivost.

Psykiske problemer kan være, at det java i begge tilfælde, og ofte diskuterer vi zaboravnosti indstilling, der på tærsklen til en hel masse tilbage end obolela. Læger alarm, der i løbet af de sidste ti år i vores nation antallet af patienter med kræft i skjoldbruskkirtlen øget. Som mulige årsager, som er en kraftig stigning i de mange patienter, der henvises til stress.

Væsentligt fælles kræft celler i skjoldbruskkirtlen

Denne type af kræft oftere virkninger damer, begynder med tegn, samt senere indebærer, åndedrætsbesvær og også sluge. Eller andet, en Amerikansk forskning viste, at kvinder, der har endnu mere tid, minimeret skjoldbruskkirtel funktion, er også større risiko for at skabe leveren kræft celler. Ikke for at forhindre analyse.

Væsentligt fælles kræft celler i skjoldbruskkirtlenI tilfælde af, at denne evaluering ikke giver et meget klart billede af staten, er ultralyd, som kan afsløre, om skjoldbruskkirtlen kan uvećala eller hendes helt egen poster, sind pigge. Da til dysfunktion i skjoldbruskkirtlen forekommer oftere hos kvinder, bør de være langt mere forsigtig og også er væsentligt kommende kontrolleret. Dette er specielt vigtigt på grund af det faktum, at hypothyroidisme kan negativt, at erklæringer om menstruation, fertilitet og sundhed og wellness-kid, da de tiroidni mom-hormonelle agenter, der er nødvendige for at passende fremskridt på det ufødte barn i de første 3 måneder. Bagefter, det ufødte barn begynder at udvikle hormoner præcis, hvad der er jod udvundet fra mor, men kun hvis hun har nok.

Kvinder i overgangsalderen bør omdanne særlig fokus på de symptomer, fordi denne periode ikke kunne regne med forsvaret af den tilbage handling polnih hormoner. Jod er bedst brugt til behandling. Den faktiske grundlæggende årsager til denne skjoldbruskkirtlen er ikke blevet forsket nok, men vi ved, at nasledni variabel, kronisk infektion af kirtlen og stress og angst at stå for større trussel faktorer. Det er desuden anerkendt, at jod mangel undgår skjoldbruskkirtlen, så det bør administreres gennem kosten. Dette betyder, at du bør udnytte bare jodiranu så, hav, fisk, tilberedt med meget mindre fedt, šargarepu og også broccoli.

Situation du bare advarsler

Hver person, der opstår, at der er et problem, der står op tidligt om morgenen, men når det kommer til at blive ulidelig, du taler til lekaru. Uenighed štitna, slimhinder, samt kunne bremse din kropslige funktioner, du virkelig føler dig søvnig, selv hele dagen. Hvis java nogle problemer på kroppen, en prepisuju prehladi, aldring eller alergiji. Ikke desto mindre, nogle punkter kan være meget mere større, og lige, hvad der er problemet med štitnom žlezdom.

Situation du bare advarslerUdsigt sædvanlige tegn og til at bestemme deres tid. Fængsel. Hvis du har problemer med forstoppelse, mest sandsynligt blev afbrudt i fremstillingen af hormonelle agenter, som skabte trafikpropper i varenju. “Dette er blot en af de 3 mest almindelige tegn og symptomer på hypothyreose. Regelmæssig søvnighed. Alle sker det, at der er en plage, der stiger i de tidlige morgentimer, men når det kommer til at være uudholdelig, du taler til lekaru. Uenighed štitna, slimhinderne lag, og kunne bremse din fysiske funktioner, du virkelig føler dig søvnig, selv hele dagen. Hårtab samt Suva hud. Hvis du natural læder Suva og ridset dig, og heller ikke om vinteren? Dette er et tegn og symptom på problemer med štitnom žlezdom. Metaboliske sats dig mulighed for at omdanne, og også sænker sveden. Måske de får du negle og hår ender med at blive svage, som desuden udløser štitna slimhinder, der afbryder hår vækst processen.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here