Désir Éternel Femme – virker det – køb – erfaring – pris

Désir Éternel Femme - virker det - køb - erfaring - prisProducerer folk Désir Éternel Femme feromoner? Halvtreds år tidligere, i 1959, udviklede en tysk biokemiker, Peter Karlson, og en svensk entomolog, Martin L Kurscher, ordet “duft”, hvis græske oprindelse indikerer “hormon, der overføres”. Ifølge deres betydning er en duft en forbindelse (normalt en ret kompliceret partikel) produceret af mennesker såvel som som modtaget af andre mennesker af samme typer skaber et bestemt svar, en justering i vaner eller en biologisk justering. Og det var desuden i 1959, at den oprindelige dyreduft blev adskilt og også kemisk forklaret af Adolf Butenandt, en tysk biokemiker, pris Nobelprisen i kemi i 1939 for sin aftale med kønshormoner.

Denne duft, kaldet Bombikol, er produceret af silkeormen, som er larven af mulberry bombyks. Kvinder bruger det til at bringe mænd ind. Det tog forskere næsten 500.000 silkeorm kvinder til effektivt at trække ud kun 12 milligram Duft for at undersøge det (i dag ville en ensom silkeorm være tilstrækkelig).

Hvis det kemiske “billede” af en duft er 50 år gammel, er begrebet et hemmeligt sprog, der består af usete kemiske materialer og også planlagt til kommunikation af specifik info mellem mennesker af samme sorter, køb meget ældre.

>>>Désir Éternel Femme pris -50%<<<

Désir Éternel Femme – virker det – forum – anmeldelser

Désir Éternel Femme - virker det - forum - anmeldelserSåledes rapporterede Désir Éternel Femme den fantastiske franske entomolog Jean-Henri Fabre i 1870 om hans overvågning af sommerfugle: en mand vil helt sikkert ignorere mærkbare hunner, men adskilt fra ham med et glas, virker det mens han skynder sig på en kvinde skjult af et ledningshegn. Han vedrører den endelige tanke om, at det er meget mere en duft, der tiltrækker ham end vision. I sin publikation The Parentage of Male and køn-related anmeldelser choice husker han;

At der ud over visuelle og auditive signaler er olfaktoriske kemiske signaler, der gør det muligt for mænd eller kvinder at skelne sig fra andre og være ideel placeret forum i reproduktionens “dragt”. Ikke bare elsker melodier. I dag er et væld af feromoner virker det faktisk blevet anerkendt i bakterier, kæledyr, fra fisk til landpattedyr, shellfishes samt insekter.

Det var således muligt at vise, at kønsferomonen fra den østlige elefant er en lille partikel, anmeldelser der ligeledes blev brugt af 140 arter af sommerfugle. Endnu mere overraskende producerer nogle træer,” angrebet ” af rovdyr, sygdomme eller græssende kæledyr, et kemisk signal til de tilstødende træer, forum som helt sikkert derefter vil aktivere fremstillingen af partikler, Désir Éternel Femme der er ubehagelige for modstanderne.

Désir Éternel Femme – erfaring – pris – køb

Désir Éternel Femme - erfaring - pris - købSom du kan se, Désir Éternel Femme er dufte ikke begrænset til kærlighedsspor, som i sommerfugle, for eksempel eller hummer. De kan derfor forårsage tripreflekser, som i nogle insekter, eller immobilitet reflekser for den kvindelige gris, køb at diende i kaniner, struktur som i termitter eller bemærke et spor i en lille tommelfinger metode som i myrer.

Feromoner kan indåndes, forbruges eller fungere ved erfaring imprægnering via huden. Alligevel er størstedelen af dufte Flygtige. Insekter vælger dem med deres antenner og mange pris pattedyr med deres næse og også inde i næsen med et specifikt lille organ kaldet “vomeronasal”.

Hvilket ikke fungerer, køb menes det, på mennesker, der ikke er knyttet til sindet. Dette er for at nævne nogle få punkter, erfaring hvorfor dufte og kropslugt ikke bør forvirres. De sidste er for det første komplekse blandinger, pris der varierer fra individ til individ, mens en duft er dannet af et ensomt stof, Désir Éternel Femme der er fælles for hele arten.

>>>Désir Éternel Femme pris -50%<<<

Désir Éternel Femme – dansk – matas

Hvis dufte kommunikerer Désir Éternel Femme information om identiteten, fysisk eller humør hos den person, der frigiver dem, udløser de ikke, i modsætning til feromoner, sådan automatiseret og også stereotyp adfærd. Desuden menes det matas, at lugt skaber reaktioner på grund af opdagelse, mens feromoner modregner refleksresponser. Men undersøgelsen af menneskelige feromoner bliver konstant spurgt.

Désir Éternel Femme - dansk - matas

Ingen er endnu blevet fundet, dansk selv om nogle ideer til deres eksistens faktisk er blevet leveret. Den ældste er en undersøgelse udført blandt klostrede religiøse kvinder, der viser, at deres ovariecykler synkroniserede matas ret hurtigt.

Som om en duft til stede i deres sved handlede. Som en ekstra antydning, har det faktisk vist sig, at den sensoriske antagelse system af mænd og kvinder er følsomme over dansk for steroide ustabile stoffer. Så herrer parfumerer, i mangel af menneskelige feromoner, skal du helt sikkert Désir Éternel Femme fortsætte med at have en næse.

Désir Éternel Femme – pris

Michel Cymes præsenterer Désir Éternel Femme os for feromoner, kærlighedens hormoner. For at opdage soulmate er applikationer såvel som forskellige andre formler meget smukke!

Désir Éternel Femme - prisMen lejlighedsvis får det os til at undlade at huske hovedpunktet: der er en andel af foranderlighed skør. Når det virker mellem to personer, pris er det desuden mange tak til feromoner. For at sige det i 2 ord kunne vi tale om kemiske meddelelser for at definere feromoner. Du ved, at vores krop udskiller hormoner: dopamin (det hormon af ønske), serotonin (det hormon af lykke) og insulin (som styrer vores blodsukker grader). Alle disse pris hormonelle midler har en ting ens: de cirkulerer i et lukket kredsløb.

De er lavet i kroppen, og også de bliver der. Feromoner forbliver ikke desto mindre i kroppen. De ser ud af det, og på alle måder. Dufte findes i sved, spyt, kønssekretioner, også tisse eller afføring. De sender en besked, Désir Éternel Femme der kan oversættes af en agent af samme sorter.

>>>Désir Éternel Femme pris -50%<<<

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here