Den meget bedste fødevarer, du skal spise for at reducere vægt hurtigt

Rå frugt og grøntsager. Ikke kun vil du have mulighed for at bevare din vægt langt mere hurtigt, hvis du spiser en større mængde af RÅ grøntsager og frugter, men du vil helt sikkert ligeledes tabe sig meget hurtigere, mens du er i overensstemmelse med en strategi for at tabe sig, en mere virkelige sandhed er, at. Din krop forbrænder 16% endda flere kalorier, når du spiser et måltid, der indeholder generelt grønsager og frugter, end hvis du spiste en uden frugter eller grøntsager, derudover. Grøntsager og frugt er høj i C-vitamin materiale, såsom appelsiner, citroner, ananas smelte (til at smelte eller slå) den buttede krop, som om den kunne fjernes nemt fra din krop. En yderligere grund til at du bør spise rå grøntsager og frugt er fordi. Landmænd fodre svin med kogte grøntsager eller dampet til at opfede disse kæledyr på grund af det faktum, at landmændene ved, at rå grøntsager de slendering.

Havregryn

Havre måltid, er fyldt med fibre, som reducerer din appetit, så du føler dig fuldstændig, så du kan gå længere tid uden at behøve at forbruge, mens man på samme tid opretholde en høj din magt grad.

HavregrynHvis du spiser havregryn ca 1 til 2 timer før du laver et regime af træning for at reducere vægten. Havren vil tilbyde dig en burst længere af energi, som vil hjælpe dig med at fungere længere og ekstra intenst i dine øvelser, som vil helt sikkert hjælpe dig med at reducere vægt hurtigere. Det er bedst at indtage havre, reduceret havre, er alle naturlige, eller let, ikke pakninger med vanilie smag, som indeholder en masse sukker.

Forskere på Loughborough College, som ligger i, at når professionelle atleter, der forbruges komplicerede kulhydrater (som havre fiber) til morgenmad og frokost. De kaster en stor del mere fedt i løbet af dagen, at de atleter, der spiste af en kulhydrat-enkel eller af disse fødevarer, der ikke er nyttige for at slankning, ligeledes. Forskerne fandt, at når atleter, der forbruges komplekse kulhydrater som havre, de kaster en masse mere fedt, mens du arbejder ud, og var i stand til at træne i længere tid. Mejeriprodukter. Mælk genstande eller fødevarer med højt indhold af calcium kan lide fedtfattig yoghurt, ost og mælk til at bringe ned på fedt celler hurtigere, og i en nylig forskning.

Enhver form for type af nødder

Optage enhver type af slags nødder på grund af den fiber, der hjælper dig med ikke at blive sulten, og vil ligeledes give en stor dosis af protein og Omega-3 fedtstoffer, der kan hjælpe dig til at smelte fedt hurtigere & producere mere testosteron.

Enhver form for type af nødderAt opnå de fulde fordele, der vil hjælpe dig slank ned, sørg for at spise rå nødder samt naturlige, og også brændt, og også salt. Æbler. Spis æbler, så de pektin, som ligger i æbler kan forhindre din krop i at optage for meget fedt, og også. Den pektin fra æbler udløser din krop til at lancere fedt. Den pektin er også en suppressant solid cravings ved at holde dig tilfreds i lang tid ikke tillader, at du spiser for meget, så på denne måde ikke tage på i vægt; ifølge en undersøgelse udført i Brasilien. Personer, der spiste 1 æble før hver ret kaste 33% mere vægt i forhold til den gruppe af personer, der ikke gjorde. Brazil nut. Den Brazil nut (eller valnød amazon.com) er rig på selen, som er nødvendige for din krop til at gøre skjoldbruskkirtlen hormonelle stoffer, som er ansvarlig for at bevare en høj metabolisk proces.

Fisk

Forbruge en masse mere fisk som laks, tun og sardiner gøre din krop en masse mere bevidste et hormon, der brænder fedt hedder leptin (græsk leptos tyder på, at “slanke”). Leptin reducerer din appetit og også bestemmer, om de kalorier, du spiser, skal være gemt som fedt, eller hvis de har brug for at blive udgydt for at skabe energi.

FiskKrydderier. Omfatter krydderier til din mad som chili peppers, jalapeno peber, rød peber eller varme sennep til at øge din metaboliske proces for fedt-brænding på en 8 til 20%, så meget som 3 timer efter at have spist disse krydderier. Dr. Henry på Oxford university bekræftet, at varme peberfrugter kan øge din metaboliske proces til at kaste fedt ved blot herunder 3 gram chili peppers til måltider og også i en britisk forskning, blev det konstateret, at den krydret sennep lavet, folk vil helt sikkert smelte 45 til 75 kalorier ekstra i mere end 3 timer. Hvidløg er et stærkt vanddrivende, der kan hjælpe med at fjerne overskydende vand vægt, sammen med krydret mad, kan sænke din sult ved at øge grader af noradrenalin og også adrenalin i din krop. Den gingerol (den aktive komponent i ingefær) øger produktion af væksthormon, som igen øger mængden af fedt, der er lanceret fra den buttede ned betalinger med formålet med denne er smeltet som en gas til kroppen.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here