De bedste måder at pleje til tørt hår

Skader og også det område af hår, indlysende, tørhed, som hårstrå og hovedbund, kedeligt lokker uden nogen spidsen af glans, forekomsten af fine skæl – nedenfor er standarden indikatorer til tørt hår. Eller selv føler, at denne form for hår vil helt sikkert altid føler sig helt tørre, og også livløs. Tørt hår er primært udløst af utilstrækkelig mængde af fedt, der producerer sved kirtler i hovedbunden. Dog næppe nogensinde desuden, at det finder sted, som oprindeligt var en helt almindelig såvel som sund og afbalanceret hår senere kommer til at være helt tør, og også årsagerne til dette kan være flere.

Faktorer for helt tørt hår

Blandt disse grunde er uhensigtsmæssig kost regime såvel som mangel på vigtige vitaminer opnået fra fødevarer, især af mangel på vitamin A. Så det giver god mening at indtage alkohol, en vitamin-facilitet. Andre årsager kan ofte være uhensigtsmæssig hår omhu, som omfatter regelmæssig vask, kontinuerlig føntørres, brug af varme styling enheder, såsom varme Curling og også justering irons krøller, så godt som andre. Analfabeter og selv-farvning, eller perming.

Faktorer for helt tørt hårGodt, ikke sjældent tørt hår, er et resultat af bestemte lidelser, lidelser, stress, ujævn menstruationscyklus og sygdomme i skjoldbruskkirtlen. De faktorer, der for de problemer, som kan tilskrives virkningen af eksterne faktorer, såsom brændende sol stråler, bad vandhane vand, der er gjort brug af for at vaske hovedet. Tage sig af helt tørt hår skal være virkelig forsigtig, fordi denne type hår er særdeles følsomme over for flere behandlinger. Det anbefales ikke at vaske dit hår ofte, men hvis du gjorde, du brugte til at gøre det hver dag, har til formål at vælge hair shampoo, der har ordene “ideel til daglig brug”.

Strukturen af disse shampoo generelt omfatter ikke aggressive rengørings-forbindelser, der kunne køre ud tråde. Også, sammen med noter med dag-til-dag brug, er det ønskeligt, at shampooen var planlagt til behandling af tør og beskadiget hår, samt besad fugtgivende, til gavn og fornybare bolig-eller erhvervsejendomme. Vaske håret, som du kræver, med stuetemperatur vand, eller et minimum af en lidt varmt vand. Varmt vand kan udløser en masse mere følsomhed i hovedbunden.

Efter shampoo gøre brug af en balsam

Og igen, skal du forsøge at vælge den mest gavnlige balsam, der er etableret navnlig for pasning af helt tørt hår. Åh, samt huske et minimum, så snart en uge anvende en opkvikkende maske.

Efter shampoo gøre brug af en balsamPræcis hvad der ellers er god forbliver i pleje af tørt hår, er at smøre dem, samt hovedbunden for en halv hr forud for rengøring, hyggelige olivenolie eller kokosolie, som dækker toppen af hovedet med et håndklæde. Nogensinde før efter vask, ikke krat dit hår med et håndklæde, blot omhyggeligt BIT dem, eller stadig omhyggeligt for et par minutter til at rulle op et håndklæde hoved. Det er desuden ikke foreslået at børste i vådt hår, endnu, endnu, hvis det kunne afholde sig, gøre brug af en kam med ualmindeligt tænder tilstrækkeligt. Godt, fordi vi allerede taler om, kamme, det anbefales at gøre brug af alle naturlige kamme fra træ, ben eller horn, ikke meget ofte, og ikke meget skarpe tænder.

Men husk på, at disse kamme skal vaskes grundigt mindst 1 gange om ugen. Tørt hår er kontraindiceret udtørring, men der er situationer, uden at det kan afstå. I denne situation, er at udnytte en blid (fantastiske) indstilling, Hårtørrer, samt, hvis dette ikke er let tilgængelige, har til formål at holde Hårtørrer i en afstand af ikke mindre end 30 cm fra hovedet, med den aktivitet, der er af tøj tørretumbler nødt til at køre fra toppen og ned, samt uanset ikke op fra bunden, ellers kan det udløse endnu større ødelæggelser samt et område af hår. Ligeledes hold ikke tørretumbler på et sted som godt længe, samt jævnligt at flytte sit hoved omkring.

Tips til hår omhu

I tørt hår for det er ikke foreslået at male, specielt i strålende farver. Hvis du har rent faktisk allerede er farvet hår, ideelt langsomt, til at skære, for at vokse tilbage, samt genoprette din naturlige hår. Samt først bagefter, hvis du ikke er tilfreds med din alle naturlige farve for at generere farve fra en professionel guide, samt henholdsvis udnytte professionel maling.

Tips til hår omhuOgså, så meget lidt til at skade håret, foreslås det, for skygge 1-2 nuancer mørkere eller lysere i forhold til din alle naturlige skygge. Og faktisk også på eksistensen af en helt tørt hår, det er anbefales til rutinemæssigt at trimme den tørre og spaltede spidser, så som at komme til hægterne kun de hår, som faktisk ikke er beskadiget kernen. Altid huske, at manglende væde er blot en af de afgørende faktorer for, at de kører ud af håret. Så tager sigte på at nyde dagen så længe som muligt rent vand. Godt, i Lyse sommer vejr, hvor det er muligt, altid at beskytte dit hår fra solen, der dækker sit hoved med hatte eller Panama hatte. Derudover på markedet for kosmetiske produkter der er forskellige særlig spray, der beskytter håret mod farlige UV-stråler. Og også, selvfølgelig, så glem ikke om en sund og ernæring.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 1