Årsager og også behandling af influenza

Influenza er en vejrtrækning infektion (fx næse, hals, samt lunge), som kunne være forårsaget af forskellige influenzavirus. En masse af enkeltpersoner gøre brug af ordene” influenza”, når de har en virkelig koldt. Selv om den akut rhinitis er desuden anlagt den ved infektioner, influenza samt forkølelse er forskellige fra hinanden på mange måder. I Usa og Canada, influenza slår ofte i perioden mellem November og April. Så meget som 25% af befolkningen kan være inficeret på enhver type af et år. Mere kraftfuld upsurges (dvs, når et flertal af tilfælde af influenza end forventet finde sted i et område eller en tilbudt sæson) ske hver 2 eller 3 år, og som forurener 2 gange endda flere personer i forhold til i løbet af et år” off-cycle “.

Årsager til influenza

De fleste mennesker ved influenza få dækket helt inden for 1 til 2 uger, men andre enkeltpersoner observere problemer, såsom lungebetændelse. Typisk omkring 4 000 og 8 000 mennesker dør i Canada hvert år fra problemer med influenza, og om 20,000 mennesker med influenza er indlagt. En masse af disse personer er ældre eller meget børnene, der desuden behandle andre medicinske problemer.

Årsager til influenzaInfluenza er en smitsom, hvilket tyder på, at det breder sig bekvemt fra en person til en anden. Den virus, der forårsager influenza spredes fra en person til en mere generelt gennem nasal sekret i form af dråber forudsagt af hosten eller nysen. De mennesker, der indånder den virus svævende i luften, kan være inficeret. Nogle gange, influenza kan spredes ved kontakt, når en person rører en overflade (fx et dørhåndtag, bordplader, telefoner), hvor virus blev overført, og så rører næse, mund eller øjne. Spredningen af influenza er lettere opnås på steder, fuld af kloden, såsom skoler og på arbejdspladser.

Der er 3 husstande af influenza-virus, og også de er opført i henhold til typer A, B, og også C. type C afgørende, meget oftere, ænder, gæs, kalkuner, og også høns, men du kan tildele en lille procentdel af influenza-lignende menneskelige. Type B for det meste angreb den menneskelige art samt skabe sygdom ekstra mild. Det er bare ændrer næppe noget fra år til år.

Influenza type A

Udgør de største problemer for den menneskelige typer. Stammer af denne type virus, er ligeledes blevet fundet blandt fugle, mennesker, gangere, vildsvin, sæler, hvaler, og også fritter. De infektioner, som forurener 2 unikke typer integrere nogle gange, samt en blanding af genetiske oplysninger, der overholder ender med at udvikle et nyt pres, mod hvilke ingen er sikret, samt mod, som ingen vaccination har faktisk været forberedt.

Influenza type ADer er en potentielt endeløs række af nye serier af influenza type A. fugleinfluenza, hører til type A. Det har blevet observeret, at blandt de fugle, herunder høns og også ænder, for en meget lang tid, men i 1997 var det første menneskelige instans blev rapporteret i Hong Kong. Den fugleinfluenza, har faktisk i høj grad påvirket dyr, men det har været skyld i nogle tilfælde af alvorlige potentielle livstruende for personer med demens. En stor del af de fugle, der rent faktisk er valgt i Hong Kong for at forhindre spredning af sygdommen. I begyndelsen af 2004, break outs af fugleinfluenza igen fandt sted i Japan, Syd Korea, Vietnam, Thailand, Cambodja, Kina og Indonesien. Menneskelige situationer er blevet rapporteret i Vietnam og også Thailand. Utallige kyllinger rent faktisk er blevet påvirket, og også elimineret i nationer påpeget ovenfor for at stoppe spredningen af sygdommen.

Svineinfluenza er en anden form for influenza A

Hun proklamerer, at hun er generelt i en række dyre-typer, svin. Svineinfluenza er spredt fra en gris til en anden, og også selv om det ikke er normalt inficerer disse dyr, situationer af human infektion er sket lejlighedsvis, og også et nyt pres har faktisk resulteret i, influenza-virus H1N1 (svineinfluenza menneskelige). De fleste af øjeblikket, personer påvirket havde været i lige ringe med svin (dvs, at de arbejdede i en hog-proceduren).

Svineinfluenza er en anden form for influenza ADet menneske til menneske transmission af influenza-infektion H1N1 (svineinfluenza menneskelige), der sker, men det vides ikke med sikkerhed, hvis infektionen spredes hurtigt blandt de menneskelige befolkning. Inkubation fase af influenza varer fra 1 til 4 dage, men de smittede er smitsomme før start af tegn, meget ofte er de i 24 timer efter indførelsen af virus i deres krop. Voksne er smittefarlige (de kan forbinde virus til andre) for omkring 6 dage, mens de unge er mindst 10 dage. De tegn og Vanskeligheder. De første influenza-lignende symptomer består af frustration, køler, og også en hoste. Forskellige andre symptomer, såsom en høj temperatur, anorexia nervosa, og også vagt muskuløs væv, smerter i overensstemmelse med snart efter.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here