Mundtlig kroner (protese)

Tandkroner er fremstillet, er en del af husstanden behandlet med delvis protese. Hvad brug er de? De kroner, der er brugt i kosmetiske tandpleje til at dække tænder, der er skadet, beskadiget, svækkede (død) eller drastisk rådnet, og heller ikke længere har tilstrækkelig tand ramme er sund og afbalanceret for at være i stand til at foretage en helt ny påfyldning eller opretholdelse af et element. Kroner kunne forbedre og også for at styrke tænderne, specielt i tilfælde, hvor nogle af deres areal er at genopbygge. Crown menneskeskabte kunne være considereded som en slags hætte, der er forseglet over en helt naturlig tand. De er afsløret, hvor det er stadig muligt at redde tænder, der er i høj grad nedbrudt, som i de tilfælde, hvor den mundtlige papirmasse er faktisk ikke blevet nået, og at en rodbehandling kan overvejes. Dental oprindelse skal derfor stadig være funktionelle til at tænke på installation af en krone.

De er brugt i en række situationer

De er brugt i en række situationerRestaurering af eksponeringer for karies i tænderne, eller brudt, da de har mulighed for helt at dække en skadet tand, i modsætning til finér, som kun dækker den forreste del af tænder, erstatning af tænder der er ændret i skyggen med tiden, tænder “døde” (svækkede efter en oprindelse canal terapi), tænder med fyldninger (fyld) eller store tænder behæftet med fejl, forbedring af udseendet af et smil ved nat, farver, form og funktion af tænder. Mundtlig kroner er kunstig, hører til husstanden taget sig af partielle proteser. Fordele af kroner. De leverer en æstetisk udseende såvel som visuelle funktioner ligesom en naturlig tand. De er så fleksible og også fast som naturlige tænder, som tillader dig at vende tilbage tilfredshed spise stort set normal.

De er limet (forseglet) i munden permanent, i modsætning til aftagelige tandproteser, som samlede tandproteser eller deltoner. Opfattelsen, at de er faste i munden, de er meget mere sikkert i forhold til forskellige andre former for proteser. Typer af kroner. Der er 3 typer af tandkroner er lavet brug af regelmæssigt, inning overensstemmelse med deres teknik til fremstilling separat: crown, porcelæn slået sammen til stål; alle-keramisk krone, krone composite harpiks. Krone i guld gul eksisterer stadig, selv om det er meget mere sjældent brugt i dag. Det er for det meste sat op på bageste tænder, der ikke er synlige, når et bestemt smil, fordi det er ikke det visuelle.

Metal-keramik krone

En metal-keramik krone er lavet af et uædelt metal, legering, som er taget sig af protesen kernen er fremstillet af porcelæn (keramisk). Dens største ulempe er, at med tiden så godt som typisk bære af konturen af tandkød, metal base kan ses en lille grå linje, der er ikke æstetisk i munden.

Metal-keramik kroneMen det giver flere fordele, såsom en stor udholdenhed og et langt liv, sammen med mindske slid på tænderne modsatte. Det er meget hyppigt anvendt i hårde problemer, hvor andre strategier for produktion af kroner ikke kan udnyttes. Det er endvidere typisk mindre dyre i forhold til andre forskellige slags kroner. Opsætning af kronen. Installation af en metal-keramik krone som regel behov for en række trin, der udføres af mindst to besøg. samt, der er beskrevet nedenfor: Hele meget første konsultation, tandlæge bør forberede tanden til at få kronen. For at gøre dette, og en slibning er udført for at give den endelige krone til at komme og afgøre, på toppen af den naturlige tand. Behandlingen er udført under regional anæstesi. Altid i løbet af den første aftale, opfattelser af tanden til at blive udskiftet er derefter taget for at udarbejde en fungerende version, der vil fungere som den mundtlige tekniker eller tandlæge, der vil helt sikkert fremstille crown i laboratoriet.

På dette tidspunkt, er det muligt at installere en midlertidig krone, som typisk er fremstillet af akryl, for fremstillingen af den endelige krone.

Tandlæge og også den mundtlige specialist

Sørg for, at den sidste krone passer perfekt til alle-naturlige tænder tilbage i din inspicere flere indstillinger, bestående af farve og også i form af de tilstødende tænder. Dental service tekniker eller tandlæge gør i den allerførste metal struktur, der vil efter at være dækket med flere slanke lag af keramik.

Når kronen forbereder, ofte inden for et par dage, en anden konsultation er nødvendig for at cementere den endelige krone på tanden. Alle-keramisk krone. Som navnet antyder, en all-keramik krone er en krone fremstillet af keramisk forbedret en base af keramik som modsætning til metal. Fordi den keramiske ser en hel masse som tandemaljen naturligt af sin gennemskinnelighed, dens primære fordel er dets æstetiske aspekt. De keramiske er desuden et produkt, der er helt biokompatible, som indebærer, at alle-keramik krone blander sig helt til en helt naturlig tand.

Tandlæge og også den mundtlige specialistVed sammenligning, alle-keramik krone er kontraindicerede i situationer, der af malocclusion, væsentlig og også anomale komme i detaljer med mellem øvre samt nedre tænder, i tillæg til sikker sorterer af tænder. I virkeligheden, den keramiske er mindre modstandsdygtige i forhold til stål og kan ødelægge eller skade som følge af gentagen kontakt med andre tænder. Den rate, af en alle-keramik krone kræver præcis de samme handlinger, som en metal-keramik krone, bortset fra at ingen base stål er lavet.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

98 − = 89