Passer efter fødslen: hvordan til at gå ned med ekstra pounds, når du ikke har det øjeblik, ønske eller udholdenhed

Forud for fødslen at du var bange for at få ind i badeværelset, at hendes neprošlápla. Født dig et barn, men jeg synes stadig som en flodhest. Har du en forbudt kost regime og hopper på, aerobic, men som endnu ikke elendighed. Din oprindelige vægt er udgydt. Kunne du også har oplevet. Mens du efter fødslen at gøre visse begge drop nabraná pund og gennem maven efter en lang tid, du ser på dine ben, din selvtillid og pludselig en person, som slog den bekymring, som skal falde liv sætninger.

Og når du venter?

“Jeg fik tolv og en halvtreds procent ekstra kilo, hvilket er godt, men for mig havde det ikke været. Jeg var virkelig, men virkelig. Jeg syntes som et bæst,” definerer Lucie af sine fornemmelser fra de første uger efter fødslen. Flere kvinder, der er indsamlet pounds bekymrende, også mange måneder efter fødslen, samt det er ikke altid bort til dit look, spiser alt for meget og vægt ikke-adresse.

Og når du venterFor vægtkontrol, at det er den passende kombination af regelmæssige måltider, og også aktivitet. Endnu forsøg på at fastholde det, når du i barneseng mange gange om natten, skrigende spædbarn dage for halvdelen døde mátožíte i hjemmet og knap du kan tage sig af den sidst født afkom, endsige til ofte at brødføde sig selv. Stadig, det udmærker sig til at tænke over, samt forsøge at se præcis, hvad du spiser. “Graviditet og specielt den periode af graviditeten er en af de mest almindelige årsager til udvikling eller uddybning af vægt problemer,” hævder Iva Málková, skaberen af den virksomhed, wi den, der hjælper folk med en sund kost tabe sig. Han ved præcis, hvad han diskuterer – alene i graviditeten for faste såvel som ikke nezaháněla den snigende koncept, at nu er det spørgsmål ikke præcis, hvad hun forbruger.

Hvordan taber man sig?

Hun fik på området for halvfems kilo, efter at levere hun havde pětaosmdesát. I denne tid, førte deres kurser på at minimere, så blandt dem tilmeldt og det britiske pund faldt. “Det er sandt, at nogle mødre tabe sig efter at levere af sig selv, men om tyve procent af damer nabranou vægt bedrift. Grunden til, jeg ville ikke stole på det, at det vil helt sikkert gå af sig selv,” siger en ekspert på vægttab.

Hvordan taber man sigSygepleje som en dans klasse Mens du er gravid, det gemmer din krop fedtreserver, at forberede sig til en energi-intensiv proces med at gøre bust mælk. Det er dog en fejltagelse at tro, at du kan dække i olie fra besøg tå. “En kvinde, der har en optimal vægt, få omkring 10 til tolv ekstra pounds. Hvis alt gik normalt, og øge fedt var rimelig, så, i fuld amning, når mor respekterer begreber af en sund og afbalanceret kost plan, det er ikke om drastiske vægttab, men nepřejídá, gradvist sænker den oprindelige vægt,” udtaler ernærings-ekspert Petr Havlíček i guide Måder at tabe vægt i den tjekkiske republik.

Fokus på problemet i den sportslige aktivitet, barnet kender mælk

I begyndelsen af din vægt procedure vil helt sikkert give dig lindring, der bare amning kan kaste pounds i en måned (hurtigere vægttab efter fødsel eller på anden måde rådes). Specifikt, dannelsen af mælk på grund af det faktum, at du smelter energi. Hverdagen det er baseret på en 2 tusind kilojoule, som er en dans klasse, eller tennis. Samt en god nyhed for kvinder af slavisk type: i amning forlade kroppen fat hovedsageligt fra de øverste ben og også skod! “På mig selv, jeg har forsøgt, at jeg på det tidspunkt ammede jeg kan forbruge noget, og desuden har jeg lagt vægt på.

Fokus på problemet i den sportslige aktivitet, barnet kender mælkDet faktisk fungerer. Der er imidlertid en trussel – ved gradvist at tage en buste efter den anden, men på nøjagtig samme tid, du spiser det samme, en ekstra pund af listende begynde at løse. En stor del af det bagslag,” siger Anita, der på tidspunktet for barsel, at hun har opnået en rimelig ti ekstra kilo, men senere kæmpet med kilo-lige i tid stoppede med at amme. I vægttab vil helt sikkert hjælpe dig med, at den kvindelige krop efter fødslen og dels at det begynder at efterligne fyre. Er det hormon, vildskab, som du opretter, men i det minut, er en karakter tilbøjelig – som en kendsgerning, fyre tabe vægt hurtigere. Mor til hård kost er lig med den grædende barn.

Tag din tid, det vil ikke hjælpe dig. De fleste absolut ikke giftige stof er det, at mens du tilbringe dine dage på graviditet sveder for gummi, flere af designs allerede 2 måneder efter fødslen, de skyder bladet i badedragt. Enten de har en væsentlig og lykke på den genetiske makeup, eller hele dage-feeds en fedtfattig yoghurt og agurk. Din krop kræver tid til at matche med forældrerollen, forsøg ikke denne procedure til voldtægt. “Etablere dig et realistisk mål-ni måneder, du er begyndt at tage på i vægt og også havde mit lille barn, til om ni måneder, vil du være i samme vægt som før barsel.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here